Thursday, July 12, 2012

新しいラーメン選手・麺屋「青山」 / New Ramen Competitor - 'Menya Aoyama'

Bugis+(旧Illuma)のラーメンチャンピオンで新しいラーメン選手があります。その新しいラーメン選手は。。。
There's a new competitor at the 'Ramen Champion' at Bugis+(Previously known as Illuma). The new competitor would be...


麺屋「青山」です。
'Menya Aoyama'.

「豚骨特製ラーメン」
これは麺屋「青山」一番人気のラーメンです。
雑誌によると、そのラーメンの豚骨スープは豚骨、豚足、鶏ガラなと
7種類の素材を丁寧に下処理して、13時間かけて煮込んでいました。
そのスープの味と普通のスープの味が全然違います。
味は塩辛くないし、美味しいです。僕は大好きです。(≧∇≦)b
チャーシューが美味しいし、厚いです。(≧∇≦)b
その上、麺類が食べ易いし、美味いです。(≧∇≦)b
それ以外。。。
'Special Tonkotsu Ramen'
This would be the infamous ramen of 'Menya Aoyama'.
According to the relevant resources, the chef has used
ingredients like pig bones, pig feet, chicken bones, etc...
in preparing the ramen soup. The process seems to be pretty
tedious especially when 13 hours is needed in preparing the
ramen soup. This ramen soup is very different from the other
ramen soup out there. This soup isn't very salty and it's
pretty delicious and I love it pretty much. :D
The 'Char Siew' is pretty tasty and thick too. :D
Besides for the above, the noodles are pretty easy to digest
and pretty tasty too. Besides for that, ...


味付け玉子のレベルも超高いです。
外側は硬いし、内側は柔らかいし、美味いです。(≧∇≦)b
皆さん、もし時間があったら、必ず食べましょう。
The standards for the 'Ajitsuke Tamago' is pretty high too.
It's pretty hard outside and pretty soft inside. :P
If you have the time, you should try making a trip down to
that place and give it a try. :D

* これは「麺屋・青山」の資料です。
^ これは「ラーメンチャンピオン」の資料です。
~ これは「Bugis+」の資料です。
* Click here to find out more about 'Aoyama'. (In Japanese)
^ Click here to find out more about the 'Ramen Champion' located at Bugis+.
~ Click here to find out more about 'Bugis+'.

No comments:

Post a Comment