Monday, October 22, 2012

すき屋 / Sukiya

先週末、雨が降り続いていました。だから。。。
As it had been raining nonstop last weekend, therefore...


すきやき/しゃぶしゃぶ
(左)すきやきスープ - 味が甘いし、少し鹹過ぎます。
(右)豆乳味噌スープ - 味がちょっとつまらないです。
そこで肉は3種類があり、それは牛肉と豚肉と鶏肉です。
(そこで肉が無料で追加できますよ。)(≧∇≦)b
肉の準備方法と日本が大体同じです。客さんは肉を注文した後、
厨人は盤に薄い肉片を準備して、ウェイターが客さんに盤をあげます。
(;´Д`)スバラスィ ...ハァハァ
その上、薄い肉片は煮易いし、美味いです。
肉以外、そこで様々な野菜があります。
例えば椎茸とか、豆腐とか、魚とか、野菜の選択が多過ぎます。
'Sukiyaki/Shabu Shabu'
{Left} Sukiyaki soup base - slightly a bit salty and sweet.
{Right} Soy Milk Miso - slightly a bit boring...
Over here, they are providing you unlimited servings of Beef,
Pork and Chicken meat slices. The meat slices that you are
getting over here are pretty much similar with what you will
be getting in Japan. You will be given thin slices of meat
that can be cookwd within a shorter period of time and it can
also absorb the taste of the soup even much more better.
Besides for the generous servings of meat, they have set aside
all the other ingredients at a counter. You can pick up all
sorts of vegetables, mushrooms, fish meat, beancurd, etc...
from the counter.


アイスクリーム
食べ過ぎる後、アイスクリームを食べたいです。
「バニラ」と「チョコレート」2種類のアイスクリームがあります。
アイスクリームの上で、色々なトッピングが載ります。
そのコンビが大好きです。美しいし、美味しいです。
'Ice Cream'
After having too much food, it's time to give the 'Ice Cream'
a try. They are providing 'Vanilla' and 'Chocolate' 'Ice Cream'
over here. After spending an amount of time squeezing out all
the 'Ice Cream' that you want, you can add various types of
toppings to it, which makes it much more prettier and tastier. XD


それは「すき屋」というすきやきとしゃぶしゃぶのレストランです。
シンガポールにたくさん分店があります。以上は'Bugis+'の分店の写真です。
The name of the restaurant would be 'Sukiya'.
It specializing in Japanese 'Sukiyaki' & 'Shabu Shabu'.
It have numerous outlets in Singapore and what I have
shown here would be the 'Bugis+' outlet.

* こちは「すき屋」の資料です。
^ こちは「Bugis+」というデパートの資料です。
* Click here to find out more about the restaurant 'Sukiya'.
^ Click here to find out more about 'Bugis+'.

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