Sunday, December 4, 2011

日本で一番有名なカレー連鎖店・CoCo壱番屋 / Biggest Chain of Curry House in Japan - 'Coco Curry House'

先週僕はカレーが食べたいです。しかし、日曜日は「Little India」でちょっと混んでいました。だから、少々考えた後、「313 Somerset」で晩御飯を食べに行きました。どうして「313 Somerset」へ行くんですか?実は、数週間前に、「313 Somerset」の地下三階で新しいカレーハウスが営業開始しました。その店は日本で一番有名なカレー連鎖店「CoCo壱番屋」です。
I had a sudden urge for Curry last week. However, squeezing through a overcrowded Little India was not a very pleasant task to do on the weekends, especially on a Sunday. Hence, after giving some thought, I decided to go to '313 Somerset' for Dinner. Reason behind my action would be the fact that there was a Japanese Curry House that have just recently opened for business in basement 3 of the building of '313 Somerset'. And the Japanese Curry House was a branch of the infamous 'Coco Curry House' in Japan.

以下の写真はご店のいろいろな情報です。
The following are photos that were taken in the shop itself.
この店で、特別なカレー定食を自由に作らせます。
たくさん種類のカレー中、一つ選んで、
トッピングは自由に追加して、自分の風格を作ります。
これは僕の特別なカレーです。
「ねきょうとカレー」というフライドチキン辛いカレー定食です。
トッピングはきのことゆでタマゴと
クリームコロッケ(サーモン入り)です。
面白いでしょう。。。(*^ー゚)b グッジョブ!!

At 'CoCo Curry House', you will be given the freedom to create your own type of Curry set.
You just need to choose a type of curry and the toppings that you wanted to add.
That's it, doesn't it sounds easy?
The above would be 'Nekyouto Curry'. It is merely a Fried Chicken Curry set with additional toppings like mushrooms, hard-boiled egg and also cream croquette with salmon filling.


ごちそうさまでした。
さあ、昔で僕はCoCo壱番屋のカレーを食べたことがありません。
だから、この店で一番辛いカレーを試みていました。
やはり、日本のカレーは辛い味より甘い味のほうが適当です。
After finishing up all the food, this store had once again
proven the fact that Japanese Curry were not spicy at all.
And I think that the taste of the Curry have more of a
sweet taste than a spicy taste.

以上は店内写真です。
Photos taken in the store

* こちは「CoCo壱番屋」日本の資料です。
^ こちは「CoCo壱番屋」日本のメニューです。
~ こちは「313 Somerset」日本の資料です。
* Click here to find out more about 'CoCo Curry House'.
^ Click here for the menu of 'CoCo Curry House'.
~ Click here here to find out more about '313 Somerset'.

No comments:

Post a Comment