僕と僕のお腹によって、「とん吉」はシンガポールで一番美味しい豚カツ屋。実は、僕は日本の広島で行ったことがありました。広島で美味しい牡蠣料理を食べたことがありました。だから、シンガポールで帰った時、美味しい牡蠣料理を探していました。長い時間後、やっぱり「とん吉」の牡蠣と広島の牡蠣が一番近くです。食べる時、天国住んでみたいです。美味しいし、幸せね~~~~~。(=゚Д゚=))
According to me and my stomach, "Tonkichi"「とん吉」 serve one of the best Tonkatsu in Singapore. As I have been to Hiroshima, Japan before, the taste and the size of the Deep fried Oyster available at "Tonkichi" were quite similar to those that I had eaten in Hiroshima, Japan. Oishine~~~~~~~~~ Shiawasene~~~~~~~~~~~
これは「とん吉」の写真です。
As usual, a photo speaks a thousand words.
Here are the photos that were taken at "Tonkichi".
工エエェェ(´д`)ェェエエ工工、満足しない?
次はクローズアップショットです。
What! This image is not convincing enough?
Let's take a closer look.
やっぱり、このポストを書く時、「とん吉」をもう一回帰りたいです。
もし今週はもう一回帰って、十日以内第三回に帰ります。( ; ゚Д゚)
I'm drooling again... I feel like eating it for the
third time within the last 10 days... especially when...
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